care4kids care4jongeren care4volwassenen nieuwsbrief

Bel-me-terug

Bel-me-terug
Naam *

Ongeldige invoer
Telefoonnummer *

Vul alleen cijfers in, zonder haakjes of tussenstreepje. Bijv.: 0318123456
Bel me terug in de: *

Ongeldige invoer
Code
Code
  Ververs
Ongeldige invoerKinderexcursie naar Domtoren en Museum Speelklok

Op D.V. zaterdag 20 januari 2018 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar, die van klimmen en muziek houden.

Lees meer: Kinderexcursie naar Domtoren en Museum Speelklok

Kinderexcursie Op zoek naar de Romeinen

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseert Care4Plus een kinderexcursie naar Museum Het Valkhof in Nijmegen voor (hoog)begaafde kinderen van 8 tot en met 12 jaar. We gaan op zoek naar de Romeinen. 

Lees meer: Kinderexcursie Op zoek naar de Romeinen

Kinderexcursie Spelerij en Uitvinderij

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseert Care4Plus een kinderexcursie naar de Spelerij en Uitvinderij in Dieren voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar. We gaan ontdekken, uitvinden en spelen.

Lees meer: Kinderexcursie Spelerij en Uitvinderij

Kinderexcursie Universiteitsmuseum Utrecht

Op zaterdag 21 januari 2017 organiseert Care4Plus een kinderexcursie naar het Universiteitsmuseum in Utrecht voor (hoog)begaafde kinderen van 8 tot en met 12 jaar. We gaan op onderzoek uit en de wetenschap ontdekken. 

Lees meer: Kinderexcursie Universiteitsmuseum Utrecht

Kinderexcursie Spoorwegmuseum Utrecht

Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor hoogbegaafde jongens en meiden van 6 tot en met 8 jaar. We gaan het verhaal achter 175 jaar Spoorwegen in Nederland ontdekken in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Lees meer: Kinderexcursie Spoorwegmuseum Utrecht

Foto's excursie Kröller Muller Museum

Op 23 april 2016 hebben we een super leuke en gezellige kinderexcursie gehad naar het Kroller Muller Museum. Kunstwerken bekijken, uitbeelden, een verhaal erover bedenken of vertellen welk kunstwerk je het meest vrolijk of droevig vond. Kijk hier voor foto's van deze excursiedag.

Kinderexcursie Kröller Muller Museum

Op zaterdag 23 april 2016 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor hoogbegaafde jongens en meiden van 6 tot en met 8 jaar. We gaan de wereld van kunst en architectuur ontdekken in het Kröller Muller Museum in Otterlo.

Lees meer: Kinderexcursie Kröller Muller Museum

Foto's speelmiddag

Op 27 februari 2016 hebben we tijdens de speelmiddag een reis door de tijd gemaakt. Hoe dat was kunt u hier bekijken.

Speelmiddag

Op zaterdagmiddag 27 februari 2016 organiseert Care4Plus weer een leuke en gezellige speelmiddag voor (hoog)begaafde kinderen van 4 tot en met 7 jaar. We spelen o.a. levend ganzenbord en maken een reis door de tijd.

Lees meer: Speelmiddag

Foto's kinderexcursie

Op 9 januari 2016 zijn we met de kinderexcursie naar het Militair Museum in Soest geweest. Stoere jongens en meiden hebben geholpen de missie doen slagen. Bekijk de foto's van deze geslaagde missie.

Speelmiddag in Veenendaal

Op zaterdag 24 oktober 2015 is er een speelmiddag, waarbij alle (hoog)begaafde kinderen van 4 tot en met 7 jaar van harte welkom zijn om samen leuke spellen te spelen. Ook gaan we eigen spellen bedenken, maken én natuurlijk ook spelen. Doe jij (weer) mee?

Lees meer: Speelmiddag in Veenendaal

Kinderexcursie de Spelerij en Uitvinderij

Zin om met andere hoogbegaafde kinderen te ontdekken, uit te vinden en te spelen? Ga dan mee op zaterdag 30 mei 2015 naar de Spelerij en Uitvinderij in Dieren.

Lees meer: Kinderexcursie de Spelerij en Uitvinderij

Speelmiddag 25 februari 2015

Lees en kijk hier mee hoe de speelmiddag in de voorjaarsvakantie was!

Nieuwe datum speelmiddag

Lekker spelen met kinderen die net zo zijn als jij. Dat kan op de speelmiddag, die Care4Plus organiseert voor (hoog-) begaafde kinderen van 4 tot en met 7 jaar in Veenendaal. Deze speelmiddag is verschoven naar woensdagmiddag 25 februari 2015.

Lees meer: Nieuwe datum speelmiddag

Kinderexcursie voor stoere jongens en meiden

Op zaterdag 9 januari 2016 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor stoere jongens en meiden van 6 tot en met 8 jaar. We gaan de wereld van het leger ontdekken in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Lees meer: Kinderexcursie voor stoere jongens en meiden

Kinderexcursie Paleis het Loo

Hoe leefde de koningin vroeger? Hoe is het om in een echt paleis te wonen? Lijkt het koninklijke leven op je eigen leven? Op deze vragen gaan we antwoorden zoeken tijdens de kinderexcursie op zaterdag 15 november 2014 naar Paleis het Loo.

Lees meer: Kinderexcursie Paleis het Loo

Spelmiddag voor jonge onderzoekers

Ben je tussen de 4 en 7 jaar en wil je graag alles ontdekken en onderzoeken? Kom dan op zaterdag 20 september 2014 naar de spelmiddag in Veenendaal.

Lees meer: Spelmiddag voor jonge onderzoekers

Ontdek- en speldag over de zomer in Veenendaal

Kom zaterdag 21 juni 2014 de zomer ontdekken op de ontdek- en speldag in Veenendaal. Deze dag is voor hoogbegaafde kinderen van 5 tot en met 7 jaar.

Lees meer: Ontdek- en speldag over de zomer in Veenendaal

Kinderexcursie Openluchtmuseum Arnhem

Ga op zaterdag 5 april 2014 mee terug in de tijd en ontdek hoe mensen en kinderen vroeger in Nederland leefden en speelden tijdens de kinderexcursie naar het Openluchtmuseum in Arnhem.

Lees meer: Kinderexcursie Openluchtmuseum Arnhem

Kinderexcursie naar Museum Speelklok en Domtoren

Op zaterdag 1 februari 2014 kunnen hoogbegaafde kinderen van 5 tot en met 7 jaar muziek horen, zien en maken in Museum Speelklok en de Domtoren in Utrecht.

Lees meer: Kinderexcursie naar Museum Speelklok en Domtoren

Kinderexcursie Watermuseum

Op zaterdag 26 oktober 2013 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar naar het Nederlands Watermuseum in Arnhem.

Lees meer: Kinderexcursie Watermuseum