care4kids care4jongeren care4volwassenen nieuwsbrief

Bel-me-terug

Bel-me-terug
Naam *

Ongeldige invoer
Telefoonnummer *

Vul alleen cijfers in, zonder haakjes of tussenstreepje. Bijv.: 0318123456
Bel me terug in de: *

Ongeldige invoer
Code
Code
  Ververs
Ongeldige invoerKinderexcursie naar NEMO

Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8 tot en met 12 jaar naar NEMO Science Museum in Amsterdam.

Lees meer: Kinderexcursie naar NEMO

Kinderexcursie Watermuseum

Op zaterdag 17 november 2018 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar naar het Nederlands Watermuseum in Arnhem. Zin om van allles te ontdekken over water en een leuke dag te hebben met andere (hoog)begaafde kinderen? Meld je dan nu aan!

Lees meer: Kinderexcursie Watermuseum

Studievaardigheidstraining

In de periode januari - april 2019 geeft Care4Plus de studievaardigheidstraining aan (hoog)begaafde kinderen in groep 8. Tijdens deze training worden leerstrategie├źn en vaardigheden aangereikt hoe je moet plannen en hoe je woordjes en teksten kunt leren en onthouden. Alles wordt geoefend met lesstof uit de eerste klas van de middelbare school.

Lees meer: Studievaardigheidstraining

Privacyreglement

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet AVG in werking. In ons Privacyreglement kunt u lezen hoe Care4Plus met uw gegevens omgaat. Dit reglement kunt u pdfhier lezen.

Care4Plus geregistreerd in kwaliteitsregister

Logo Kwaliteitsregister

Care4Plus staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid. Dit betekent dat u makkelijker bij de gemeente (via het CJG) een PGB kunt aanvragen, waarmee u de kosten voor begeleiding door Care4Plus kunt betalen.

ECHA specialist Hoogbegaafdheid

Op 9 februari 2018 ontving Marjo van Dam haar diploma Specialist in Gifted Education (specialist Hoogbegaafdheid). Hiermee rondde zij haar ECHA studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen af.

Lees meer: ECHA specialist Hoogbegaafdheid

Meedoen met de 4Jou plusgroep

Bij de 4Jou plusgroep ontmoeten hoogbegaafde kinderen elkaar en doen zij samen creatieve, uitdagende activiteiten. Kom een keer gratis meedoen om te ervaren wat we doen en wie er bij de plusgroep zijn. 

Lees meer: Meedoen met de 4Jou plusgroep