care4kids care4jongeren care4volwassenen nieuwsbrief

Bel-me-terug

Bel-me-terug
Naam *

Ongeldige invoer
Telefoonnummer *

Vul alleen cijfers in, zonder haakjes of tussenstreepje. Bijv.: 0318123456
Bel me terug in de: *

Ongeldige invoer
Code
Code
  Ververs
Ongeldige invoerKinderexcursie naar GeoFort

Op zaterdag 21 april 2018 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8 tot en met 12 jaar naar GeoFort. GeoFort is gevestigd op een prachtig oud forteiland met veel heuvels en ondergrondse gebouwen. Alles staat in het teken van kaarten, navigatie en veel experimenteren.

Lees meer: Kinderexcursie naar GeoFort

Symposium Week van de Hoogbegaafdheid

Op 14 maart 2017 organiseert het Centraal Punt Hoogbegaafdheid Wageningen een avondsymposium met twee lezingen over Executieve functies en Mindset in Wageningen. Bekijk hier de pdfflyer voor meer informatie.

Kleutergroep

Care4Plus is gestart met de 4Jou plusgroep voor kleuters van (bijna) 4 en 5 jaar met een ontwikkelingsvoorsprong. Bij de kleutergroep ontmoet uw kind ontwikkelingsgelijken en kan uw kind samen spelen, ontdekken, uitzoeken, onderzoeken, uitvinden en creëren met materiaal dat uw kleuter cognitief en creatief uitdaagt.

 

Lees meer: Kleutergroep

Studievaardigheidstraining groep 8

Op 19 januari 2017 start Care4Plus weer met de studievaardigheidstraining voor (hoog)begaafde kinderen in groep 8. Tijdens deze training worden leerstrategieën en vaardigheden aangeleerd en geoefend met lesstof uit de eerste klas van de middelbare school.

Lees meer: Studievaardigheidstraining groep 8

Foto's kinderexcursie Spoorwegmuseum

Kijk hier hoe de kinderexcursie op 1 oktober jl. naar het Spoorwegmuseum in Utrecht was.

NIEUW: kleutergroep

Er is nu ook een kleutergroep van de 4Jou plusgroep! Slimme, onderzoekende en nieuwsgierige kleuters uit groep 1 en 2 zijn van harte welkom om mee te komen spelen, te onderzoeken en te ontdekken. Eerst een keer kijken? Dat kan en is gratis.

Lees meer: NIEUW: kleutergroep

Thema avond hoogbegaafde kinderen

U bent van harte uitgenodigd om de thema avond op 9 april 2015 over onderwijs aan en begeleiding van hoogbegaafde kinderen bij te wonen in Veenendaal. Aan deze avond werkt Care4Plus mee.

Lees meer: Thema avond hoogbegaafde kinderen

Meet & Greet avond in Wageningen

Op donderdag 23 april 2015 organiseert Care4Plus samen met Choochem weer een Meet & Greet avond. Op deze avond ontmoeten ouders van hoogbegaafde kinderen elkaar in informele sfeer bij iemand thuis en gaan in gesprek over de opvoeding. 

Lees meer: Meet & Greet avond in Wageningen

4Jou plusgroep in de krant!

De kinderen van de 4Jou plusgroep staan met hun zelfgemaakte tentoonstelling over China in de Rijnpost van 14 januari 2015. Lees gauw het artikel. 

Lees meer: 4Jou plusgroep in de krant!

Tentoonstelling over China

Op woensdag 17 december 2014 hebben de kinderen van de 4Jou plusgroep hun zelfgemaakte tentoonstelling over China laten zien aan ouders, familie, buren, vrienden, juffen en klasgenoten. Lees en kijk mee hoe dat was.

Lees meer: Tentoonstelling over China

Meet & Greet avond Mindset

Op woensdag 29 oktober 2014 organiseert Care4Plus samen met Choochem weer een Meet & Greet avond over Mindset. Op zo'n avond ontmoeten ouders van hoogbegaafde kinderen elkaar in informele sfeer bij iemand thuis en gaan in gesprek over een thema rondom hoogbegaafdheid.

Lees meer: Meet & Greet avond Mindset

Meet & Greet avond in Wageningen

Op donderdag 27 november 2014 organiseert Care4Plus samen met Choochem weer een Meet & Greet avond over hoogbegaafdheid en geloven.

Lees meer: Meet & Greet avond in Wageningen

Patronen en mozaïeken bij 4Jou plusgroep

Met de 4Jou bovenbouwplusgroep hebben we naar de geheimen achter de patronen en mozaïeken van Escher en de Islamitische kunst gezocht. Kijk en lees mee hoe dat ging.

Lees meer: Patronen en mozaïeken bij 4Jou plusgroep

Actie-reactiebaan

Met de 4Jou onderbouwplusgroep hebben we een actie-reactie baan gebouwd. Konden we met z'n allen een baan bouwen die van begin tot eind door blijft lopen zonder te stoppen? Kijk mee hoe we deze uitdaging zijn aangegaan.

Lees meer: Actie-reactiebaan