06 28 30 58 18 info@care4plus.nl

Op zaterdag 4 april 2020 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar naar het Nationaal Militair Museum in Soest.

In het Nationaal Militair Museum leer je meer over de krijgsmacht en kun je allerlei militaire vlieg- en voertuigen bewonderen. In sommige voertuigen mag je zelfs even zitten of aan boord stappen.

In Xplore ga je zelf ontdekken en aan de slag: leer NATO-taal, kies de juiste camouflagekleding zodat je onzichtbaar bent voor de vijand, maak je eigen buskruit, vlieg in een F-16 simulator, bestuur een tank of schakel vijandelijke tanks uit!

Buiten gaan we ervaren hoe militairen zorgen voor een goede conditie door de hindernisbaan te bestormen: lekker rennen, klimmen, kruipen en springen!

Zin in een dag ontdekken, veel kennis opdoen en samen zijn met kinderen die elkaar begrijpen en aanvoelen? Meld je dan nu aan voor deze leuke, stoere, leerzame en gezellige excursiedag!

 

Programma

 

11.00 uur         verzamelen bij de ingang van het Nationaal Militair Museum (Verlengde Paltzerweg 1, Soest)

11.15 uur         van alles ontdekken en bekijken in het museum

12.30 uur         picknicken en de hindernisbaan bestormen

13.15 uur         van alles ontdekken en bekijken in het museum

15.00 uur         naar huis

 

Kosten

 

De kosten voor deze dag zijn 25 euro (incl. BTW) per kind. Als uw kind een museumjaarkaart heeft, betaalt u de entreeprijs minder (7,50 euro). Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting.

 

Aanmelden

 

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies ‘aanmelden kinderexcursies’ en vermeld onder ‘bericht’ opgave 4 april, of uw kind een museumkaart heeft en of u lid bent van Choochem.

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

 

Volgende kinderexcursie

D.V. zaterdag 13 juni 2020 naar Geofort in Herwijnen (voor 8-12 jaar).

 

Pin It on Pinterest