06 28 30 58 18 info@care4plus.nl

Op zaterdag 15 februari 2020 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8 tot en met 12 jaar naar Naturalis in Leiden.

In het nieuwe Naturalis ontdekken we veel over de natuur. In de museumzalen ontdekken we meer over het vroegste leven op aarde, Nederland in de ijstijd en de oerkrachten van onze aarde (vulkanen, aardbevingen). We zien veel dieren en staan oog in oog met een Afrikaanse olifant en T. rex Trix. In de werkplaatsen ga je aan de slag en onderzoek je de natuur zelf. Fossielen, botten en schedels, de kies van een mammoet of het ei van een dino: je mag het allemaal aanraken, vasthouden en bestuderen.

Zin in een dag ontdekken, veel kennis over de natuur opdoen en samen zijn met kinderen die elkaar begrijpen en aanvoelen? Meld je dan nu aan voor deze leuke, leerzame en gezellige ontdekdag!

Programma

11.00 uur          verzamelen bij de ingang van Naturlis in Leiden

11.15 uur           van alles ontdekken en bekijken in het museum

12.30 uur          picknicken in het café op de 9e etage

13.00 uur          van alles ontdekken en bekijken in het museum

15.00 uur          naar huis

Kosten

De kosten voor deze dag zijn 25 euro (incl. BTW) per kind. Als uw kind een museumjaarkaart heeft, betaalt u de entreeprijs minder (16 euro). Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting.

Vervoer

Er is gelegenheid om uw kind op eigen kosten mee te laten reizen met de trein op het traject Veenendaal – Leiden. We lopen dan met de kinderen naar Naturalis. Kosten zijn 2,50 euro (railrunnerkaartje) voor kinderen tot en met 11 jaar. Kinderen van 12 jaar betalen het volle tarief. U kunt bij de aanmelding aangeven als uw kind met de trein mee reist.

Aanmelden

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies ‘aanmelden kinderexcursies’ en vermeld onder ‘bericht’ opgave 15 februari, of uw kind een museumkaart heeft, of uw kind met de trein mee wilt reizen en of u lid bent van Choochem.

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

 

Volgende kinderexcursies

Voor 6-8 jaar:

– D.V. zaterdag 4 april 2020 naar het Militair Museum in Soest.

Voor 8-12 jaar:

– D.V. zaterdag 13 juni 2020 naar Geofort in Herwijnen.

 

Pin It on Pinterest