06 28 30 58 18 info@care4plus.nl

Op zaterdag 9 maart 2019 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6 tot en met 8 jaar naar het Beeld en Geluid museum in Hilversum.

In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Stap in de schoenen van een maker of presenteer een programma. Zit je liever achter de schermen? Dan doe je de regie, zorg je voor het geluid en het licht of maak je zelf een animatiefilm. Ook kun je ontdekken hoe het nieuws werkt. Ga op de stoel van de nieuwslezer zitten, presenteer zelf het nieuws of stel het jeugdjournaal samen.

Een dag om lekker veel zelf te doen en te ontdekken dus. Ook een dag om samen met kinderen te zijn die elkaar begrijpen en aanvoelen. Kortom: een dag om heerlijk op te laden!

Programma

11.00 uur           verzamelen bij de ingang van het Beeld en Geluid museum in Hilversum (Media Parkboulevard 1,                                1217 WE, tegenover NS-station Hilversum Media Park)

11.15 uur           van alles ontdekken en zelf aan de slag in het Beeld en Geluid experience

12.30 uur           picknicken in het museum

13.00 uur           van alles ontdekken en zelf aan de slag in het Beeld en Geluid experience

15.00 uur           naar huis

Kosten

De kosten voor deze dag zijn 25 euro (incl. BTW) per kind. Als uw kind een museumjaarkaart heeft, betaalt u de entreeprijs (€ 9,50) minder. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting.

Vervoer

Er is gelegenheid om uw kind op eigen kosten mee te laten reizen met de trein op het traject Veenendaal – De Klomp naar Hilversum Media Park. Kosten zijn €2,50 (railrunnerkaartje). U kunt bij de aanmelding aangeven als uw kind met de trein mee reist.

Aanmelden

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies ‘kinderexcursies’ en vermeld onder ‘opmerkingen’ opgave 9 maart, of uw kind een museumkaart heeft, of uw kind met de trein mee wilt reizen en of u lid bent van Choochem.

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

Volgende kinderexcursie

Op D.V. zaterdag 18 mei 2019 is de volgende kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8-12 jaar.

Pin It on Pinterest