06 28 30 58 18 info@care4plus.nl
Op zaterdag 5 januari 2019 organiseert Care4Plus een kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 8 tot en met 12 jaar naar NEMO Science Museum in Amsterdam.

NEMO is een museum waar je de wereld van wetenschap en techniek ontdekt. Je kunt allerlei proefjes en experimenten doen. Ontdek bv. hoe licht, geluid en statische elektriciteit in elkaar zitten.  Maak een zeepbel waar je zelf in kunt staan. Of help mee om op tijd een bestelling te bezorgen. En kun jij zoveel mogelijk energie uit licht, wind en water vangen en daarmee allerlei bijzondere objecten in beweging zetten? Natuurlijk gaan we ook naar de Kettingreactie kijken.

Schrijf je snel in voor deze leuke leerzame ontdekdag!

Programma

11.00 uur          verzamelen bij de ingang van NEMO Science Museum in Amsterdam
(Oosterdok 2)

11.15 uur           van alles ontdekken en experimenteren in het museum

12.30 uur          picknicken op het dak van NEMO

13.00 uur          van alles ontdekken en experimenteren in het museum

15.00 uur          naar huis

Kosten

De kosten voor deze dag zijn 30 euro (incl. BTW) per kind. Als uw kind een museumjaarkaart heeft, betaalt u de entreeprijs minder. Ouders die lid zijn van oudervereniging Choochem krijgen 5 euro korting.

Vervoer

Er is gelegenheid om uw kind op eigen kosten mee te laten reizen met de trein op het traject Veenendaal – De Klomp naar Amsterdam. We lopen dan met de kinderen naar NEMO. Kosten zijn €2,50 (railrunnerkaartje) voor kinderen tot en met 11 jaar. Kinderen van 12 jaar betalen het volle tarief. U kunt bij de aanmelding aangeven als uw kind met de trein mee reist.

Aanmelden

Aanmelden voor deze excursiedag kan hier. Kies ‘kinderexcursies’ en vermeld onder ‘opmerkingen’ opgave 5 januari, of uw kind een museumkaart heeft, of uw kind met de trein mee wilt reizen en of u lid bent van Choochem.

Er kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen aan deze excursie. Uw kind wordt deze dag begeleid door 2 begeleiders van Care4Plus.

Volgende kinderexcursie

Op D.V. zaterdag 9 maart 2019 is de volgende kinderexcursie voor (hoog)begaafde kinderen van 6-8 jaar.

Pin It on Pinterest