06 28 30 58 18 info@care4plus.nl

Over Care4Plus

Hoogbegaafd zijn geeft veel mogelijkheden, maar ‘anders zijn en denken’ is niet gemakkelijk. Je vervelen en moeten wachten in de klas omdat je het al weet en de les zo langzaam gaat, geen aansluiting bij klasgenoten vinden omdat je over andere onderwerpen nadenkt, vastlopen met leren, boze buien, discussies en strijd thuis.

Care4Plus is een pedagogisch bureau dat zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen en jongeren en het beantwoorden van vragen rond de opvoeding van en het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen en jongeren.

Met haar brede ervaring en deskundigheid is Care4Plus het hoogbegaafde kind of jongere, zijn of haar ouders en leerkrachten graag van dienst. Elk hoogbegaafd kind is uniek en verdient het om hierin gezien te worden.

De pluspunten van Care4Plus

  • Jarenlange ervaring
  • Veel kennis, deskundig
  • Breed aanbod
  • Advies en begeleiding op maat 
  • Geen wachtlijst, snelle hulp,
  • Goed bereikbaar
  • Steeds dezelfde persoon
  • Werkt vanuit een christelijke levensvisie

Over mij

Ik ben Marjo van Dam (1971), pedagoog en ECHA specialist Hoogbegaafdheid. In 2010 heb ik de opleiding Pedagogiek aan hogeschool Driestar Educatief in Gouda afgerond. Begin 2018 behaalde ik het diploma ECHA Specialist in Gifted Education (specialist Hoogbegaafdheid) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben getrouwd en moeder van drie hoog- en meerbegaafde kinderen.

Door mijn gezinssituatie kwam ik in aanraking met hoogbegaafdheid. Het opvoeden van onze (hoog)begaafde kinderen was een hele intensieve tijd en een zoektocht naar hulp, antwoorden op veel vragen, peer-contact en onderwijs dat paste bij hun leerbehoeften. Door deze jarenlange ervaringen heb ik veel kennis opgedaan en weet ik hoe mooi, intensief en moeilijk hoogbegaafd zijn kan zijn voor kinderen, ouders en leerkrachten.

Door dit alles groeide het verlangen om deze kennis en ervaring professioneel in te gaan zetten om hoogbegaafde kinderen, ouders en leerkrachten te helpen bij hun vragen rondom hoogbegaafd zijn. Ik besloot de opleiding Pedagogiek te gaan doen en zette mijn eigen bureau Care4Plus op.

Ik laat mij inspireren door mijn christelijk geloof, ook in mijn werk.

Wacht niet langer. Vraag vandaag nog meer informatie!

Privacy

Pin It on Pinterest